идея на Зелена Странджа

Информационна среща за Тур Странджа в Бургас


На 27 февруари 2019 г. от 17.00 часа в Зала 1 на Експозиционен център Флора в Морската градина на Бургас Сдружение "Зелена Странджа" организира информационна среща за "Тур Странджа"

Входът е свободен, всички са поканени!

„Тур Странджа“ е нов многодневен 180 километров маршрут, пресичащ българската територия на Странджа планина от запад на изток. Началото му е на брега на река Тунджа в град Елхово, а края - на пристанището в град Ахтопол. Маршрутът е изключително лек и приятен. Изминава се за 3 - 4 дни с колело или за 9 - 10 дни пеша. Първите туристи вече останаха очаровани от „Тур Странджа“ през 2018 година. Много хора го сравняват с маршрута „Ел Камино“ в Испания по начина му на преминаване.

Елате и научете повече за „Тур Странджа“ от Владимир Димитров – председател на сдружение „Зелена Странджа“!

Тур Странджа е идея и се реализира от Сдружение “Зелена Странджа”. Целта е да се разкрие истинската красота на планината, да се привлекат повече туристи от страната и чужбина, които да усетят непознатата за тях, уникална атмосфера на запазената природа и традиции в Странджа, а също и да се осигури траен и целогодишен поминък за местните хора.


Очакваме Ви!
Публикувано от: Владимир Димитров

Данни за контакт

Tелефон:
e-mail: info@zelenastrandja.com
Уеб сайт: Информационна среща за Тур Странджа в Бургас

календар на събитията