идея на Зелена Странджа

Къща за гости Сборяна - м.Качул


На 7км от село Граматиково, община Малко Търново, се намира местност Качул, където мистиката и традициите се преплитат, за да ви отведат на едно магично кътче, наречено къща за гости „Сборяна”.

Ще усетите удоволствието от истинската почивка от шумното и забързано ежендевие. Ще видите природата в най-чистия й и естествен вид. Тук всяко камъче пази тайни за древни ритуали, всяко поточе нашепва за легендите на вълшебни извори и във всеки параклис гори свещ. Местността е наситена с истории, еко пътеки и дава възможност за истинска почивка.

Къща за гости „Сборяна” се е сгушила в дълбоката и дива гора на полите на Странджа, където морето прегръща планината, небето целува земята, а човек изживява емоции в пълна хармония с природата.

Къщата разполага със седем двойни стаи и два апартамента. Също така предлагаме механа под наем, паркинг, сезонен басейн, сауна, джакузи, зала с бордови игри, детска площадка, кът за отдих, библиотека и сателитна телевизия.

Къщата за гости напълно ще задоволи вашия вкус със своя комфорт, удобства и допълнителни услуги. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел и телевизия.

С условията, които предлагаме в къща за гости „Сборяна” вие ще получите мечтаната почивка.
Публикувано от: Гергана Димитрова

Данни за контакт

Tелефон: 0896939131
e-mail: housesboriana@gmail.com
Уеб сайт: Къща за гости Сборяна - м.Качул

календар на събитията