идея на Зелена Странджа

Сътрудничество за Тур Странджа

Скъпи приятели,

от края на 2017 г. сдружение "Зелена Странджа" работи усърдно по реализацията на нов, устойчив туристически продукт ТУР СТРАНДЖА, който има за цел да направи региона на Странджа посещавана туристическа дестинация и да подпомогне местната икономика.

 

Маршрутът ТУР СТРАНДЖА набира все по-голяма популярност благодарение на изпълнените до момента доброволчески дейности от сдружение "Зелена Странджа". Идеята има огромен потенциал, който може да бъде разгърнат и да обхване голям брой хора, работещи в различни сфери. Все повече туристи обръщат погледи към Тур Странджа и техният брой през 2021 година ще бъде рекорден. Някои местни организации вече също започват да се интересуват от идеята и подемат различни свои инициативи.

 

За да се отговори на повишаващият се интерес към маршрута и да се развива той в положителна посока, от сдружение "Зелена Странджа" се нуждаем от съдействието и помощта на повече заинтересовани хора и организации. Отворени сме за конструктивен диалог с всеки, който иска в Странджа да се развива устойчив туризъм. С опитът, който сме натрупали през годините с досегашната реализация на Тур Странджа и други свързани дейности, предлагаме заедно да изградим план за бъдещи дейности за развитие на Тур Странджа в сътрудничество с всички заинтересовани страни.

 

Ако имате въпроси и предложения относно Тур Странджа, свържете се с нас. Можем детайлно да обсъдим мястото и ролята на Вашата организация в общата реализация на идеята по удобен за Вас начин. Очаквайте в най-скоро време организирана среща в широк кръг с всички заинтересовани за дискутиране и планиране на бъдещите дейности, свързани с развитието на Тур Странджа.

 

С уважение,

 

Владимир Димитров,

Председател на СНЦ "Зелена Странджа"

гр. Бургас, 9.04.2021 г.

info@zelenastrandja.com, 0888830066

календар на събитията